Leave Your Message
O loʻo i ai iinei le lumanaʻi: Le suiga o fesoʻotaʻiga Fiber i le vaitau 5G

O loʻo i ai iinei le lumanaʻi: O le Fiber interface revolution i le 5G era

2024-08-20

1. Fiber interface ituaiga ma faʻataʻitaʻiga faʻaoga: Faʻatasi ai ma le fausiaina o fesoʻotaʻiga 5G ma le faʻaleleia o le gigabit fiber, o fesoʻotaʻiga fiber e pei o LC, SC, ST ma FC o loʻo i ai se sao taua i fesoʻotaʻiga faʻatautaia, nofoaga autu o faʻamaumauga o atinaʻe, cloud computing ma fanua fa'amatalaga tetele. Latou te fuafuaina le fua faatatau e mafai ona tuʻuina atu faʻamatalaga, le mamao e mafai ona malaga ai, ma le fetaui lelei o le faiga.
Le aʻafiaga o le 2.5G i luga o le manaʻoga mo fibre opitika ma le uaea: O le maualuga o le saoasaoa ma le maualalo o le latency uiga o fesoʻotaʻiga 5G ua faʻateleina ai le siʻitia o le manaʻoga mo fiber ma uaea. O le fausiaina o nofoaga autu 5G e manaʻomia ai le tele o laina fiber optic e ausia ai le televave o fesoʻotaʻiga faʻamatalaga, aemaise lava mo 5G faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e pei o le faʻaleleia atili o fesoʻotaʻiga telefoni feaveaʻi (eMBB), fesoʻotaʻiga maualalo maualalo (uRLLC) ma fesoʻotaʻiga masini tele ( mMTC).
3. Le tuputupu aʻe o le Fiber Channel sui alamanuia: O loʻo faʻamoemoeina e oʻo atu i le 2025, o le utaina o le Fiber Channel switches o le a tupu tele, lea e fesoʻotaʻi vavalalata ma le televave o le atinaʻeina o tekinolosi 5G, faʻamatalaga tetele, faʻasologa o ao ma le Initaneti o Mea. . O nei tekinolosi mo le maualuga-saosaoa, maualuga-bandwidth, maualalo-latency manaoga fesoʻotaʻiga faʻaauau pea ona faʻateleina, Fiber Channel sui e avea ma meafaigaluega autu, o le manaʻoga maketi o le a faʻaauau pea le tuputupu aʻe.
4. Fa'amoemoega maketi o fibre opitika ma alamanuia uaea: Ona o le fa'aauauina o le atina'e o feso'ota'iga 5G, fiber opitika i le fale, Initaneti o Mea, fa'amatalaga tetele, ma isi mea, o lo'o fa'atosinaina le fa'atupulaia o mana'oga fou ma le oloa. fa'aleleia. O le lagolago o faiga faʻavae a le atunuʻu ma le faʻapipiʻiina o le "Numera i Sasaʻe ma Sisifo" e maua ai le avanoa lautele o maketi ma se gaosiga lelei ma le faʻaogaina o le siosiomaga mo le fiber optical ma le cable industry.
5. Toe mafaufauina o feso'ota'iga mata'utia: O le pa'u o fefa'ataua'iga i le vaitau o le 5G e fa'ailoa mai ai le taunu'u mai o le suiga tele o fa'amaumauga. O le ala faʻaleleia o le faʻaogaina o masini faʻapitoa, masini, meataalo mata, masini fesoʻotaʻi, ma le faʻaleleia o mea PCB o ki uma ia e faʻafetaui ai manaʻoga o fesoʻotaʻiga 5G mo le televave o faʻasalalauga faʻamatalaga. I le afiafi o le faʻalauteleina o le 5G i le lalolagi, o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga mataʻutia o loʻo avea pea ma taʻiala sili ona mautinoa o le atinaʻe.
Atinaʻeina o tekinolosi 6.50G PON: I le avea ai ma augatupulaga e sosoo ai o le faʻaogaina o le fiber fiber, o le 50G PON e tuʻuina atu le lagolago malosi mo le fesoʻotaʻiga i le vaitau 5G ma ona uiga o le bandwidth maualuga, maualalo le latency ma le maualuga-density sootaga. O le atinaʻeina o tekinolosi 50G PON o loʻo lagolagoina e le au faʻatautaia tetele i le lalolagi atoa ma e faʻamoemoe e avanoa faʻapisinisi e 2025.7. Faiga fa'atauvaga o alava mata ma alamanuia uaea: o lo'o fa'atumauina le fa'atosina tele o le alava fa'apitonu'u ma le maketi uaea, ma o pisinisi fa'atautaia e pei ole Zhongtian Technology ma Changfei Optical Fiber o lo'o nofoia le vaega autu o maketi. Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o fesoʻotaʻiga 5G, o loʻo faʻaleleia foʻi le tulaga faʻatauvaʻa o le fiber optic cable industry, ma aumaia ai avanoa fou tuputupu aʻe i le alamanuia.

I se aotelega, o le suiga o fesoʻotaʻiga fiber optic i le 5G vaitau o loʻo faʻalauiloaina le televave o le atinaʻeina ma le faʻafouina o tekinolosi fesoʻotaʻiga fiber optic e faʻafetaui ai le faʻateleina o le manaʻoga mo le televave o faʻamatalaga faʻamatalaga. O le faʻalauteleina o fesoʻotaʻiga fiber, o le tuputupu aʻe o fiber switch, le faʻatauga o le 50G PON technology, ma le faʻaleleia o fesoʻotaʻiga avanoa faʻapitoa o vaega taua uma ia o lenei suiga, lea e faʻapipiʻi faʻatasi ai le lumanaʻi o fesoʻotaʻiga mataʻutia i Saina.