Leave Your Message
Tala lelei! Yancheng Jingze New Material Technology Co., Ltd. manumalo i le atunuu maualuga "Tekinolosi Fou Tusi Faamaonia Enterprise"

Tala lelei! Yancheng Jingze New Material Technology Co., Ltd. manumalo i le atunuu maualuga "Tekinolosi Fou Tusi Faamaonia Enterprise"

2023-12-15

Talu ai nei, na aloaia Yancheng Jingze New Materials Co., Ltd. o se atunuu "telefoni tekinolosi" ma manumalo i le "High-tech Enterprise Certificate" tuʻufaʻatasia e Jiangsu Provincial Department of Science and Technology, Jiangsu Provincial Department of Finance ma Jiangsu Ofisa Lafoga a le Itumalo o le Pulega o Lafoga a le Setete.

4fdc5569f0f5a6afe3f22a27bb1ba23.jpg

O lenei fa'ailoga o se fa'amaoniga lea o le tu'ufa'atasia o le kamupani i le fa'afouga ma le fa'atekonolosi fa'atekonolosi i le tulaga o mea e gaosia ai le polymer. Yancheng Jingze New Materials Co., Ltd. o loʻo tuʻuina atu i le suʻesuʻega ma le atinaʻeina, gaosiga, ma le faʻatau atu o mea fou polymer, ma o lenei faʻamaoniga e faʻamalosia ai lona tulaga o se taʻutaʻua taʻutaʻua i le alamanuia, Le kamupani, o loʻo galue foi o se inisinia faʻapitonuʻu. tekonolosi su'esu'ega ma atina'e nofoaga tutotonu, fa'apitoa i le fa'atupuina o mea fa'apipi'i fa'apolopolo e iai le tele o fa'aoga i pisinisi eseese. O lenei faʻailoga e le gata o loʻo atagia mai ai taunuʻuga a le kamupani ae o loʻo avea foi ma puna o musumusuga mo isi i totonu o le alamanuia e faʻamoemoe mo tulaga maualuga tutusa o le manuia e ala i le faʻafouina ma le alualu i luma tekinolosi.